Ga naar de inhoud

VIP Event – woensdagochtend 10 oktober

Ook dit jaar organiseert de Race of the Classics for Young Professionals een VIP dag. De voorbereidingen om dit VIP event tot in de puntjes te verzorgen zijn in volle gang. Het (voorlopige) programma ziet er als volgt uit:

08.30 uur Ontvangst met koffie en thee op teamschepen
10.00 uur
Teamcaptainspalaver op locatie (antwoord op de vraag “Gaan we naar Engeland?”)
Circa 12.00 uur
Startschot door VIP en showstart langs Erasmusbrug (gedurende de showstart genieten de VIPs van een lunch met front row uitzicht op de vloot)
Circa 12.30 uur
De volledige vloot is gestart en vaart de Maasmond uit

Tijdens deze ochtend bieden wij de VIP’s en sponsoren de kans om de deelnemende teams en schepen te leren kennen en de sfeer van de Race te proeven. Van alle 20(!) deelnemende toonaangevende Nederlandse bedrijven nodigen we VIP’s uit voor de showstart met lunch om De Rees zelf te ervaren. Daarnaast krijgen zij de mogelijkheid om de Young Professionals van zijn/haar bedrijf uit te zwaaien en aan te moedigen.

We hebben al van diverse teams vernomen dat zij VIP’s op bestuursniveau hebben weten te strikken. We ontvangen regelmatig de vraag hoeveel VIP’s maximaal uitgenodigd mogen worden. Gaaf om te zien dat iedereen zijn best doet om zoveel mogelijk hoge piefen te laten zien wat de Rees inhoudt. Wij maken dit event ten slotte met z’n allen tot een groot succes!

Team Captains: Vergeet niet minimaal 2 en maximaal 5 VIP’s (op VP-/partnerniveau) uit te nodigen voor de showstart. Vragen of meer informatie nodig om jouw VIP over de streep te trekken? Neem contact op met Kade.