Ga naar de inhoud

Exposure Award

ZET JOUW TEAM, SCHIP EN DE RACE OP DE KAART EN WIN GEGARANDEERDE DEELNAME IN 2019!

HET DOEL VAN DE AWARD

Het idee achter de Exposure Award is om niet alleen jullie team op de kaart te zetten maar ook een ‘buzz’ te creëren rondom de klassieke zeilvloot en deze 13e editie van de Race in de breedste zin van het woord. Het team dat hier het meest succesvol in is, verdient gegarandeerde deelname aan de Race of the Classics for Young Professionals 2019!

HOE? ZO!

De Exposure Award bestaat uit 3 categorieën. Binnen elke categorie kan jouw team op verschillende manieren punten verdienen. Aan het einde van de Rees worden alle punten opgeteld en zoals Henny Huisman al eens zei: ‘Kan er maar één de winnaar zijn”. De prijs is dan ook niet mis; gegarandeerde deelname in 2019! Het winnende team wordt tijdens de prijsuitreiking op zondag 14 oktober bekend gemaakt.

Categorie 1 – (Social) Media

Tweet, like, blog, vlog en post over wat jullie als team meemaken in de loop naar en tijdens de Race. Denk aan Instagram, Facebook posts, introductievideo’s over jullie team of andere creatieve mogelijkheden. Creatieve acties die we voorgaande jaren hebben gezien: het Yammer netwerk van Team Microsoft, het regelen van een interview door team Heerema, het opzetten van de #ZEILFIE door team KPN en het regelen van een Race journaal door Team RTL.

Categorie 2 – Exposure

Zichtbaarheid  & initiatieven van jouw team voorafgaand en tijdens de Race. Er wordt onder andere rekening gehouden met: aanwezigheid op de pre-party, organisatie van pre-borrels/safety meetings, algemene positieve/gezellige uitstraling van het team, bijdrage aan de Race en aan andere deelnemers door middel van gadgets/producten.

Categorie 3 – Fanatisme

Daarnaast zullen er voorafgaand aan de Race en tijdens de Race een aantal activiteiten/games worden georganiseerd waar je als team punten mee kunt verdienen.
De meeste van deze activiteiten zijn nog geheim en daar horen jullie tijdens de Race meer over… We lichten een klein tipje van de sluier op door 3 games alvast te vertellen:

  • Best ge(re)presenteerde team op de pre-party
  • Beste verkleedoutfit op de thema-party tijdens de Race
  • Gedichtenwedstrijd over de marifoon

PUNTENTELLING

Bij categorie 1 en categorie 2 wordt de teams in aan het einde van de Race in 4 groepen verdeeld: Topper, Priem, Medium, Mwah. Per categorie hoort een bepaald aantal punten die dan toegekend worden aan de betreffende teams.
Bij categorie 3 wordt er per activiteit een ranking van de team gemaakt en worden er naar ratio punten toegekend.

 

Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen of wil je leuke ideeën aan de organisatie voorleggen, mail dan naar pr@rotcyp.nl.