Team RTL (Ide Min)

Organisatie
RTL

Deelnemers
24 teamleden: 15 vrouwen / 9 mannen

Hoe is jullie team tot stand gekomen, en wat maakt jullie team bijzonder?
Er was enorm veel interesse in het team. Allemaal ontzettend gemotiveerde mensen, dus hebben we besloten om te loten. Hierdoor kregen wij een leuke mix aan mensen van allerlei verschillende afdelingen binnen RTL. Wat ons team bijzonder maakt, is de mix aan ondernemerschap, creativiteit en diversiteit. We zijn al een tijdje bezig, maar er blijft een stroom aan leuke ideeën komen. Oude carrièredromen “Als ik later groot ben…” komen nu stiekem uit. Zo hebben we onze eigen mini soapserie geproduceerd, kan iemand eindelijk haar carrière als actrice beginnen, speelt iemand een stuntman en duiken wij in de zeilwereld met allemaal tips en tricks.

Wat is voor jullie het ultieme “Rees” gevoel?
… EN ONTDEK is niet voor niets de slogan van RTL. En dat gaan we hoe dan ook doen tijdens de ROTC. Het schip de Ide Min, de zeeën en hopelijk Engeland! Het is echt top dat we dit met zoveel verschillende mensen en teams gaan doen.

Hoe gaan jullie dit jaar winnen?
Wat betreft de winst: tijdens de ROTC staat RTL niet voor Radio Tv Luxumburg, maar voor Release The Lion! Dat zegt wel genoeg toch?

Jullie motto of zinspreuk?
RELEASE THE LION

Tags: