Team AkzoNobel (Catherina)

Schip
Catherina

Bedrijf
AkzoNobel

Deelnemers:
22 Deelnemers, 7 vrouwen/ 15 mannen

Hoe is jullie team tot stand gekomen, en wat maakt jullie team bijzonder?
Ons team is samengesteld via Your AkzoNobel, een groep jonge, gedreven en met name zeer geestige jonge mensen. Toen wij hoorden dat we mee konden doen aan de ROTCYP liepen de aanmeldingen storm. De selectie van het team is gemaakt op basis van een goede mix tussen nationaliteiten, leeftijd en geslacht, die onder het mom van ‘winning together’ zowel op de boot als tijdens borrels het beste van zichzelf laten zien.

Wat is voor jullie het ultieme “Rees” gevoel?
Het ultieme Rees gevoel van AkzoNobel is ontstaan toen er werd aangekondigd dat AkzoNobel een boot heeft tijdens de Volvo Ocean Race. De promotiefilmpjes van dit Team AkoNobel hebben er voor gezorgd dat iedereen tijdens de ROTCYP volle vaart vooruit wil om de race te winnen. Zeker toen wij onze eerste borrel avond hadden bleek dat het Rees gevoel voor ons betekent dat we willen winnen, veel lol met elkaar willen maken en goede feestjes op de boot willen organiseren: moe en voldaan naar huis, met zeeziekte in je bed liggen maar met de beker op het nachtkastje, dat is voor ons het ultieme Rees gevoel.

Hoe gaan jullie dit jaar winnen?
Wij gaan winnen (net als tijdens onze laatste deelname) omdat we dit jaar de kapitein van de AkzoNobel boot tijdens de Volvo Ocean Race meenemen. Hij zeilt, de rest zorgt voor vermaak.

Jullie motto of zinspreuk?
Wij zijn door de wol geverfd en komen ook op het water goed uit de verf.